6.530 in Woorden
zesduizendvijfhonderddertig
| Getal | 6.530 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendvijfhonderddertig |
| Rangtelwoord | zesduizendvijfhonderddertigde (6530e) |
| Op een cheque | Zesduizendvijfhonderddertig euro en 00/100 cent |