6.440 in Woorden
zesduizendvierhonderdveertig
| Getal | 6.440 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendvierhonderdveertig |
| Rangtelwoord | zesduizendvierhonderdveertigde (6440e) |
| Op een cheque | Zesduizendvierhonderdveertig euro en 00/100 cent |