6.348 in Woorden
zesduizenddriehonderdachtenveertig
| Getal | 6.348 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizenddriehonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | zesduizenddriehonderdachtenveertigste (6348e) |
| Op een cheque | Zesduizenddriehonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |