6.341 in Woorden
zesduizenddriehonderdeenenveertig
| Getal | 6.341 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizenddriehonderdeenenveertig |
| Rangtelwoord | zesduizenddriehonderdeenenveertigste (6341e) |
| Op een cheque | Zesduizenddriehonderdeenenveertig euro en 00/100 cent |