6.320 in Woorden
zesduizenddriehonderdtwintig
| Getal | 6.320 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizenddriehonderdtwintig |
| Rangtelwoord | zesduizenddriehonderdtwintigde (6320e) |
| Op een cheque | Zesduizenddriehonderdtwintig euro en 00/100 cent |