6.318 in Woorden
zesduizenddriehonderdachttien
| Getal | 6.318 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizenddriehonderdachttien |
| Rangtelwoord | zesduizenddriehonderdachttienste (6318e) |
| Op een cheque | Zesduizenddriehonderdachttien euro en 00/100 cent |