6.260 in Woorden
zesduizendtweehonderdzestig
| Getal | 6.260 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendtweehonderdzestig |
| Rangtelwoord | zesduizendtweehonderdzestigde (6260e) |
| Op een cheque | Zesduizendtweehonderdzestig euro en 00/100 cent |