6.231 in Woorden
zesduizendtweehonderdeenendertig
| Getal | 6.231 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendtweehonderdeenendertig |
| Rangtelwoord | zesduizendtweehonderdeenendertigste (6231e) |
| Op een cheque | Zesduizendtweehonderdeenendertig euro en 00/100 cent |