6.059 in Woorden
zesduizendnegenenvijftig
| Getal | 6.059 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendnegenenvijftig |
| Rangtelwoord | zesduizendnegenenvijftigste (6059e) |
| Op een cheque | Zesduizendnegenenvijftig euro en 00/100 cent |
| Getal | 6.059 |
|---|---|
6.059 in woorden is zesduizendnegenenvijftig.
Op een cheque schrijf je Zesduizendnegenenvijftig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 6.059 is zesduizendnegenenvijftigste (6059e).