6.007 in Woorden
zesduizendzeven
| Getal | 6.007 |
|---|---|
| in Woorden | zesduizendzeven |
| Rangtelwoord | zesduizendzevenste (6007e) |
| Op een cheque | Zesduizendzeven euro en 00/100 cent |
| Getal | 6.007 |
|---|---|
6.007 in woorden is zesduizendzeven.
Op een cheque schrijf je Zesduizendzeven euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 6.007 is zesduizendzevenste (6007e).