5.940 in Woorden
vijfduizendnegenhonderdveertig
| Getal | 5.940 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendnegenhonderdveertig |
| Rangtelwoord | vijfduizendnegenhonderdveertigde (5940e) |
| Op een cheque | Vijfduizendnegenhonderdveertig euro en 00/100 cent |