5.809 in Woorden
vijfduizendachthonderdnegen
| Getal | 5.809 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendachthonderdnegen |
| Rangtelwoord | vijfduizendachthonderdnegenste (5809e) |
| Op een cheque | Vijfduizendachthonderdnegen euro en 00/100 cent |