5.730 in Woorden
vijfduizendzevenhonderddertig
| Getal | 5.730 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendzevenhonderddertig |
| Rangtelwoord | vijfduizendzevenhonderddertigde (5730e) |
| Op een cheque | Vijfduizendzevenhonderddertig euro en 00/100 cent |