5.489 in Woorden
vijfduizendvierhonderdnegenentachtig
| Getal | 5.489 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendvierhonderdnegenentachtig |
| Rangtelwoord | vijfduizendvierhonderdnegenentachtigste (5489e) |
| Op een cheque | Vijfduizendvierhonderdnegenentachtig euro en 00/100 cent |