5.478 in Woorden
vijfduizendvierhonderdachtenzeventig
| Getal | 5.478 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendvierhonderdachtenzeventig |
| Rangtelwoord | vijfduizendvierhonderdachtenzeventigste (5478e) |
| Op een cheque | Vijfduizendvierhonderdachtenzeventig euro en 00/100 cent |