5.367 in Woorden
vijfduizenddriehonderdzevenenzestig
| Getal | 5.367 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizenddriehonderdzevenenzestig |
| Rangtelwoord | vijfduizenddriehonderdzevenenzestigste (5367e) |
| Op een cheque | Vijfduizenddriehonderdzevenenzestig euro en 00/100 cent |