Getallen in Woorden
5.315
is
vijfduizenddriehonderdvijftien
Fun fact about the number 15
Getal5.315
in Woordenvijfduizenddriehonderdvijftien
Rangtelwoordvijfduizenddriehonderdvijftienste (5315e)
Op een chequeVijfduizenddriehonderdvijftien euro en 00/100 cent
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 5.315 in woorden?
5.315 in woorden is vijfduizenddriehonderdvijftien.
Hoe schrijf je 5.315 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Vijfduizenddriehonderdvijftien euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 5.315?
Het rangtelwoord van 5.315 is vijfduizenddriehonderdvijftienste (5315e).
Gerelateerde Getallen
Ook beschikbaar in