5.072 in Woorden
vijfduizendtweeënzeventig
| Getal | 5.072 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendtweeënzeventig |
| Rangtelwoord | vijfduizendtweeënzeventigste (5072e) |
| Op een cheque | Vijfduizendtweeënzeventig euro en 00/100 cent |
| Getal | 5.072 |
|---|---|
5.072 in woorden is vijfduizendtweeënzeventig.
Op een cheque schrijf je Vijfduizendtweeënzeventig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 5.072 is vijfduizendtweeënzeventigste (5072e).