50.211 in Woorden
vijftigduizendtweehonderdelf
| Getal | 50.211 |
|---|---|
| in Woorden | vijftigduizendtweehonderdelf |
| Rangtelwoord | vijftigduizendtweehonderdelfste (50211e) |
| Op een cheque | Vijftigduizendtweehonderdelf euro en 00/100 cent |