5.012 in Woorden
vijfduizendtwaalf
| Getal | 5.012 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendtwaalf |
| Rangtelwoord | vijfduizendtwaalfste (5012e) |
| Op een cheque | Vijfduizendtwaalf euro en 00/100 cent |
| Getal | 5.012 |
|---|---|
5.012 in woorden is vijfduizendtwaalf.
Op een cheque schrijf je Vijfduizendtwaalf euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 5.012 is vijfduizendtwaalfste (5012e).