5.009 in Woorden
vijfduizendnegen
| Getal | 5.009 |
|---|---|
| in Woorden | vijfduizendnegen |
| Rangtelwoord | vijfduizendnegenste (5009e) |
| Op een cheque | Vijfduizendnegen euro en 00/100 cent |
| Getal | 5.009 |
|---|---|
5.009 in woorden is vijfduizendnegen.
Op een cheque schrijf je Vijfduizendnegen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 5.009 is vijfduizendnegenste (5009e).