4.957 in Woorden
vierduizendnegenhonderdzevenenvijftig
| Getal | 4.957 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendnegenhonderdzevenenvijftig |
| Rangtelwoord | vierduizendnegenhonderdzevenenvijftigste (4957e) |
| Op een cheque | Vierduizendnegenhonderdzevenenvijftig euro en 00/100 cent |