4.942 in Woorden
vierduizendnegenhonderdtweeënveertig
| Getal | 4.942 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendnegenhonderdtweeënveertig |
| Rangtelwoord | vierduizendnegenhonderdtweeënveertigste (4942e) |
| Op een cheque | Vierduizendnegenhonderdtweeënveertig euro en 00/100 cent |