4.708 in Woorden
vierduizendzevenhonderdacht
| Getal | 4.708 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendzevenhonderdacht |
| Rangtelwoord | vierduizendzevenhonderdachtste (4708e) |
| Op een cheque | Vierduizendzevenhonderdacht euro en 00/100 cent |