4.474 in Woorden
vierduizendvierhonderdvierenzeventig
| Getal | 4.474 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendvierhonderdvierenzeventig |
| Rangtelwoord | vierduizendvierhonderdvierenzeventigste (4474e) |
| Op een cheque | Vierduizendvierhonderdvierenzeventig euro en 00/100 cent |