4.357 in Woorden
vierduizenddriehonderdzevenenvijftig
| Getal | 4.357 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizenddriehonderdzevenenvijftig |
| Rangtelwoord | vierduizenddriehonderdzevenenvijftigste (4357e) |
| Op een cheque | Vierduizenddriehonderdzevenenvijftig euro en 00/100 cent |