4.260 in Woorden
vierduizendtweehonderdzestig
| Getal | 4.260 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendtweehonderdzestig |
| Rangtelwoord | vierduizendtweehonderdzestigde (4260e) |
| Op een cheque | Vierduizendtweehonderdzestig euro en 00/100 cent |