4.229 in Woorden
vierduizendtweehonderdnegenentwintig
| Getal | 4.229 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendtweehonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | vierduizendtweehonderdnegenentwintigste (4229e) |
| Op een cheque | Vierduizendtweehonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |