4.201 in Woorden
vierduizendtweehonderdeen
| Getal | 4.201 |
|---|---|
| in Woorden | vierduizendtweehonderdeen |
| Rangtelwoord | vierduizendtweehonderdeenste (4201e) |
| Op een cheque | Vierduizendtweehonderdeen euro en 00/100 cent |
| Getal | 4.201 |
|---|---|
4.201 in woorden is vierduizendtweehonderdeen.
Op een cheque schrijf je Vierduizendtweehonderdeen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 4.201 is vierduizendtweehonderdeenste (4201e).