3.349 in Woorden
drieduizenddriehonderdnegenenveertig
| Getal | 3.349 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizenddriehonderdnegenenveertig |
| Rangtelwoord | drieduizenddriehonderdnegenenveertigste (3349e) |
| Op een cheque | Drieduizenddriehonderdnegenenveertig euro en 00/100 cent |