3.080 in Woorden
drieduizendtachtig
| Getal | 3.080 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizendtachtig |
| Rangtelwoord | drieduizendtachtigde (3080e) |
| Op een cheque | Drieduizendtachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 3.080 |
|---|---|
3.080 in woorden is drieduizendtachtig.
Op een cheque schrijf je Drieduizendtachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 3.080 is drieduizendtachtigde (3080e).