| Getal | 3.015 |
|---|---|
| in Woorden | drieduizendvijftien |
| Rangtelwoord | drieduizendvijftienste (3015e) |
| Op een cheque | Drieduizendvijftien euro en 00/100 cent |
3.015
is
drieduizendvijftien
Fun fact about the number 15
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 3.015 in woorden?
3.015 in woorden is drieduizendvijftien.
Hoe schrijf je 3.015 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Drieduizendvijftien euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 3.015?
Het rangtelwoord van 3.015 is drieduizendvijftienste (3015e).
Gerelateerde Getallen
Ook beschikbaar in
🇬🇧 3.015 in Words (English)
🇪🇸 3.015 en Palabras (Español)