2.957 in Woorden
tweeduizendnegenhonderdzevenenvijftig
| Getal | 2.957 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendnegenhonderdzevenenvijftig |
| Rangtelwoord | tweeduizendnegenhonderdzevenenvijftigste (2957e) |
| Op een cheque | Tweeduizendnegenhonderdzevenenvijftig euro en 00/100 cent |