2.946 in Woorden
tweeduizendnegenhonderdzesenveertig
| Getal | 2.946 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendnegenhonderdzesenveertig |
| Rangtelwoord | tweeduizendnegenhonderdzesenveertigste (2946e) |
| Op een cheque | Tweeduizendnegenhonderdzesenveertig euro en 00/100 cent |