2.829 in Woorden
tweeduizendachthonderdnegenentwintig
| Getal | 2.829 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendachthonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | tweeduizendachthonderdnegenentwintigste (2829e) |
| Op een cheque | Tweeduizendachthonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |