2.509 in Woorden
tweeduizendvijfhonderdnegen
| Getal | 2.509 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvijfhonderdnegen |
| Rangtelwoord | tweeduizendvijfhonderdnegenste (2509e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvijfhonderdnegen euro en 00/100 cent |