2.489 in Woorden
tweeduizendvierhonderdnegenentachtig
| Getal | 2.489 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvierhonderdnegenentachtig |
| Rangtelwoord | tweeduizendvierhonderdnegenentachtigste (2489e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvierhonderdnegenentachtig euro en 00/100 cent |