2.348 in Woorden
tweeduizenddriehonderdachtenveertig
| Getal | 2.348 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizenddriehonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | tweeduizenddriehonderdachtenveertigste (2348e) |
| Op een cheque | Tweeduizenddriehonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |