2.198 in Woorden
tweeduizendhonderdachtennegentig
| Getal | 2.198 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendhonderdachtennegentig |
| Rangtelwoord | tweeduizendhonderdachtennegentigste (2198e) |
| Op een cheque | Tweeduizendhonderdachtennegentig euro en 00/100 cent |