2.148 in Woorden
tweeduizendhonderdachtenveertig
| Getal | 2.148 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendhonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | tweeduizendhonderdachtenveertigste (2148e) |
| Op een cheque | Tweeduizendhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |