2.108 in Woorden
tweeduizendhonderdacht
| Getal | 2.108 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendhonderdacht |
| Rangtelwoord | tweeduizendhonderdachtste (2108e) |
| Op een cheque | Tweeduizendhonderdacht euro en 00/100 cent |
| Getal | 2.108 |
|---|---|
2.108 in woorden is tweeduizendhonderdacht.
Op een cheque schrijf je Tweeduizendhonderdacht euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 2.108 is tweeduizendhonderdachtste (2108e).