2.072 in Woorden
tweeduizendtweeënzeventig
| Getal | 2.072 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendtweeënzeventig |
| Rangtelwoord | tweeduizendtweeënzeventigste (2072e) |
| Op een cheque | Tweeduizendtweeënzeventig euro en 00/100 cent |
| Getal | 2.072 |
|---|---|
2.072 in woorden is tweeduizendtweeënzeventig.
Op een cheque schrijf je Tweeduizendtweeënzeventig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 2.072 is tweeduizendtweeënzeventigste (2072e).