20.341 in Woorden
twintigduizenddriehonderdeenenveertig
| Getal | 20.341 |
|---|---|
| in Woorden | twintigduizenddriehonderdeenenveertig |
| Rangtelwoord | twintigduizenddriehonderdeenenveertigste (20341e) |
| Op een cheque | Twintigduizenddriehonderdeenenveertig euro en 00/100 cent |