20.248 in Woorden
twintigduizendtweehonderdachtenveertig
| Getal | 20.248 |
|---|---|
| in Woorden | twintigduizendtweehonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | twintigduizendtweehonderdachtenveertigste (20248e) |
| Op een cheque | Twintigduizendtweehonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |