20.202 in Woorden
twintigduizendtweehonderdtwee
| Getal | 20.202 |
|---|---|
| in Woorden | twintigduizendtweehonderdtwee |
| Rangtelwoord | twintigduizendtweehonderdtweeste (20202e) |
| Op een cheque | Twintigduizendtweehonderdtwee euro en 00/100 cent |