201.401 in Woorden
tweehonderdeenduizendvierhonderdeen
| Getal | 201.401 |
|---|---|
| in Woorden | tweehonderdeenduizendvierhonderdeen |
| Rangtelwoord | tweehonderdeenduizendvierhonderdeenste (201401e) |
| Op een cheque | Tweehonderdeenduizendvierhonderdeen euro en 00/100 cent |