2.005 in Woorden
tweeduizendvijf
| Getal | 2.005 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendvijf |
| Rangtelwoord | tweeduizendvijfste (2005e) |
| Op een cheque | Tweeduizendvijf euro en 00/100 cent |
| Getal | 2.005 |
|---|---|
2.005 in woorden is tweeduizendvijf.
Op een cheque schrijf je Tweeduizendvijf euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 2.005 is tweeduizendvijfste (2005e).