| Getal | 20.005 |
|---|---|
| in Woorden | twintigduizendvijf |
| Rangtelwoord | twintigduizendvijfste (20005e) |
| Op een cheque | Twintigduizendvijf euro en 00/100 cent |
20.005
is
twintigduizendvijf
Fun fact about the number 5
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 20.005 in woorden?
20.005 in woorden is twintigduizendvijf.
Hoe schrijf je 20.005 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Twintigduizendvijf euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 20.005?
Het rangtelwoord van 20.005 is twintigduizendvijfste (20005e).
Gerelateerde Getallen
Ook beschikbaar in
🇬🇧 20.005 in Words (English)
🇪🇸 20.005 en Palabras (Español)