| Getal | 1.948 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenhonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | duizendnegenhonderdachtenveertigste (1948e) |
| Op een cheque | Duizendnegenhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |
1.948
is
duizendnegenhonderdachtenveertig
Fun fact about the number 48
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 1.948 in woorden?
1.948 in woorden is duizendnegenhonderdachtenveertig.
Hoe schrijf je 1.948 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Duizendnegenhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 1.948?
Het rangtelwoord van 1.948 is duizendnegenhonderdachtenveertigste (1948e).
Gerelateerde Getallen
Ook beschikbaar in
🇬🇧 1.948 in Words (English)
🇪🇸 1.948 en Palabras (Español)