1.925 in Woorden
duizendnegenhonderdvijfentwintig
| Getal | 1.925 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenhonderdvijfentwintig |
| Rangtelwoord | duizendnegenhonderdvijfentwintigste (1925e) |
| Op een cheque | Duizendnegenhonderdvijfentwintig euro en 00/100 cent |